Kako deluje arhitektura 100procent.si

100procent.si gostovanje deluje v celoti preko Cloud arhitekture, ki je razširjena na 3 fizično ločene lokacije.
Vsi podatki: datoteke HTML, PHP, baze, e-pošta se replicira v realnem času na strežnike locirane v Sloveniji, Nemčiji in Franciji.

podatki za gostovanje se nahajo Državah: Slovenija - Nemčija - Francija
Ob odpovedi strežnika na 1 lokaciji ali celotnega podatkovnega centra ali celotne internetne infrastrukture v 1 od držav se spletne strani avtomatsko brez vidnega izpada začnejo odzivati na ostalih 2 fizičnih lokacijah. Sistem prav tako omogoča avtomatsko skalabilnost in redundantnost, kar omogoča konstantno hitro delovanje vaših aplikacij.

KAKO DELUJEJO PROCESNE URE

Procesne ure, ki jih porablja gostovanjeEnote, ki jih vaša aplikacija porabi za delovanje se imenujejo "procesne ure", katere so že vključene mesečno v posamezen paket gostovanja. Kadar je obisk na vaše strani nizek, se procesne ure porabljajo počasi, ob konicah in povišanem obisku na spletne strani se procesne ure porabljajo hitreje.Kadar boste porabili vse procesne ure vključene v gostovanje, boste dobili možnost nadgradnje v večji Paket gostovanja, ali pa dokupite samo posamezne enote, vkolikor vam bo to cenovno ugodneje.

gostovanje za visoko razpoložljivostSistem je tako popolnoma drugačen kot klasično gostovanje. Pri normalnem gostovanju ob povišanem paketu vaše spletne strani postanejo nedosegljive, skupaj z še ostalimi uporabniki, ki so na enakem strežniku. Pri 100procent.si gostovanju bo strežnik kateri gostuje vašo spletno stran avtomatsko zaznal povišan promet in se spremenil v namenski strežnik (dedicated strežnik), ki bo serviral samo vašo stran v času povišanega obiska. Gostovanje bo tako prestalo nevihto zahtevkov in držalo vašo spletno stran dosegljivo.


VKLJUČENE POPULARNE APLIKACIJE

Vključeno je avtomatsko nameščanje popularnih aplikacij: